saçmalardan seçmeler II


geçenlerde bilimfili'de rüyalarla ilgili bazı bilimsel fact'lerin anlatıldığı bir makale okudum. çok ilginç bulduğum detaysa "rüyaların genelde olumsuz hisleri tetiklediği, gerginlik, endişe gibi duyguların rüyalara hakim olduğu" idi.

normalde ben çok güzel rüyalar görürüm. tatlı tatlı uyanırım ve sonra hemen tekrar uyurum kaldığım yerden rüyaya devam edebilmek için. o günden beri rüyalarımda hep huzursuzum, hep bir gerginlik hep bir endişe hakim rüyalarıma. bilimine sıçayım, huzurumu kaçırdı.

*
amerikalı sevgilim catcher in the rye kitabını getirmişti bana thanksgiving hediyesi olarak. sonra amerikan dili ve edebiyatı mezunu bir arkadaşım ben sevmiştim ama seni açmayabilir, muhafazakar değerleri yücelten bir tarafı var demişti. benimki de zaten muhafazakar, hemen gıcık olup kitabı bıraktım. sonra bir düşündüm, ben insanlardan kitap, müzik, dizi, film tavsiyesi almayı sevmiyorum. "bunu okusana, çok seversin" diye bana arkadaşlarım tarafından okutulan kitaplardan -özellikle- hiç memnun kalmadığım birkaç tecrübeden sonra tavsiyelere kulaklarımı tıkadım galiba.

bu arada memnuniyetle film kitap tavsiye ederim isteyene :)) mesela me before you, detachment, trumbo, miss potter, imagine me and you, bridget jones's baby, violette, the man who knew infinity bu ay izlediğim filmler arasında favorilerim. imdb'de 8-9'u kaptı hepsi benden.

*
geçtiğimiz hafta amerika'ya göçmenlik için başvurdum. bu ülke çok tatsız bir yer artık. sevdiğim hiçbir şey yok içinde artık. birkaç kişi dışında.

*
ben bu yaz aşık olmuştum ya. (burada bir link var ama bir şekilde ayarlarımdan mütevellit işaretleyemiyorum.)

dün o geldi aklıma. bir kere daha görmek kısmet olmadı valla (bkz: bir yaşlanma belirtisi olarak kısmet olmak). geçen gün porno izlerken orada adamın kadına "yuar gorcıs. model olabilirmişsin" dediği sahnede de aklıma gelmişti. üstelik kadın da kikirdeyip teşekkür etti. belki model olabilirmişsin iltifatından sonra ben de az kikirdeyip teşekkür etsem şu anda boy boy çocuklarımız vardı. asdkjslfkjsdf off çok güldüm buna. bi gün bir yerde karşılaşır mıyız acaba tekrar.. londra'da mesela.. o.0

keyifli haftasonları herkese..

sevgiler
jk



Comments

  1. Trden kacip,abdye yerlesmek istemek fantastikmis.
    Hayir abdde de dindar insan bol,kafayi incille bozmus,milletin kafasini s.ken tipler ulkenin cogunlugunu olusturuyor.
    Abdde rahat yasamak icin saglam bir is teklifi gerekir.Ulkenin is hayati tr ile ayni,15 gun yillik izin almak icin bir tarafin cikar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tolga bayadır yoktun. sen ve çok bilmişliğin yine burdasınız, ne güzel! :)

      Delete

Post a Comment

Popular Posts