"the right guy" kim değil?

20'lerin tam ortasındaki bir genç kadın olarak the right guy'da olması gerekenleri çok emin sırayalamasam da olmaması gerekenleri sıralayabiliyorum. sevgili kendim, lütfen "sonraki"nde onunla olup olmayacağıma karar vermeden önce "tecrübeyle sabit" bu maddeleri check etmeyi unutma!



1- 30'u görmemiş, 
2- arayışta olan,
3- "asla evlenmem," diyen,
4- kafasında fiziksel bir "ideal kadın tipi" olan erkeklerle -özellikle o tip sana uymuyorsa,
5- ilk görüşte aşk arayan -bu maddeye ikna olmadıysan 2. maddeye dön ve tekrar başla,
6- kokusunu sevmediğin,
7- sen de çok hızlı yaşamıyorsan ya da öncesinde yaşamamışsan "hızlı" erkeklerle -şanslıysan sadece mantar tecrübe edersin,
8- hijyen anlayışı sana uymayan erkeklerle -bu zor bir madde türk erkeklerinde böyle bir anlayış yok genelde,
9- kendini olası bir birliktelik için hazır hissetmeyen -hele ki sen de hazır değilsen asla,
10- sosyopat değilsen yahut özgüven eksikliği hissetmiyorsan sosyal medyadan tanıştığın erkeklerle -sadece arkadaş ol fazlasını bekleme,
11- ısrarcı,
12- ilk buluşmada çok hevesli olan -heves geldiği hızla geçen bir şey, unutma-
13- (benimki gibi bünyeler için) kıskanan ve kıskançlığını kontrol edemeyen erkeklerle olma.
14- "uyum arıyorum" eşiğine geldiysen geri çekil tablonun bütününe bak, uyuma odaklanıp ilişki tanımın için gerekli olan diğer unsurları es geçme,
15- ilk görüşte "hımms bu olmaz yea çok çocuksu," dediğin erkeklerle olma -şimdiye kadar koynuna girdiğim tüm adamların bende bıraktığı ilk izlenim bu oldu ne yazık ki, saçmayım ve bunun cidden bir açıklaması yok.
16- başlarda adamda kafana yatmayan "şey"ler varsa ki biz onlara kusur diyelim, felsefe güzel eyvallah da, o kusurların üstünü örtme ve nicelik olarak bir limitin üstüne çıktıysa o adamla olma / o adamda ısrar etme.
17- mesela bence el&ayak çok önemli... bakımsız tırnak, topuk yahut doğuştan çirkin el ayak ki bazen güzel bile olsa benim beğenmemem de yeterli olabiliyor, bana bilhassa yemek masasında dünyaları bana dar ediyor. ayakları çirkin adamla sevişemiyorum. burdan çıkan sonuç neymiş? ayakları elleri çirkin adamla birlikte olma (bu çok şahsi tabii, genellenemez).
18- ten uyumu yoksa, acıyıp minnettarlık duyup bla bla nedenlerle hoşlanmayı / sevmeyi birbirine karıştırdığın durumlarda o adamla birlikte olma / birlikteliği sürdürme, bir merak ettin iki denedin ama söylüyorum üç olmasın bebeem. neden? üç olunca devamı gelir, ne geçirdiğin zamandan ne sevişmekten keyif alırsın ve sonra başta bıraksan pişman olacağından daha çok pişman olursun.
19- arkadaşlar aynasıdır kişinin, demişler -dememişlerse de ben şimdi dedim- kanka, bestfriend kabilinden arkadaşlarla tanışmayı erteleme/sallama, en az kaynana kadar zor onlar da bunu unutma;) aynı senin için de geçerli kankisini gözünün tutmadığı adamla olma, erkekler sandığımızın aksine -eğer isterlerse- birbirlerinin ilişkilerini daha çok ve kolay örseliyor. kanki kalıcı, sen gidicisin unutma, aksini düşünüp kendini kandırma!
20- ex aşkını unutamamış -hele ki hâlâ lise aşkından söz eden- bir adamla ve hep platonik aşklar yaşamış aşık olduğu kadınla doya doya sevişmemiş adamla birlikte olma.
21- yaptığı işi sevmeyen,
22- işi her şeyi olan, sevişme sırasında bile çalan telefonuna bakıp işten arıyorlar açmam gerek, diyen adamla,
23- hobisi işi olan adamla,
24- hobisi olmayan adamla,
25- anne / hizmetçi arayan adamla,
26- dişlerini fırçalamayan hatta mümkünse diş ipi kullanmayan, gün aşırı duş almayan, roll on kullanmayan, adamla birlikte olma.

ps: erkekler ne söyler, kadınlar ne anlar, filmini ezberleyene kadar izle. iyice hazmettiğinden emin olmadan "yeni adam" arayışına çıkma.

ps II: adamlardan zincir yapıp boynuna asmaya kalkma. ilişkilerin arasında boşluklar olsun ki sen de kendini yenilemeye fırsat bul -ha hoşuna giden biri çıktığında karşına reddet demiyorum bak ikisi farklı şeyler-

ps III: right guy da oralarda bir yerlerde ve şanslıysan -şanslı olduğuna inan- "doğru zaman"da birbirinizi bulacağınıza inan, acele etme.

sevgiler
jk





Comments

Popular Posts